Vi støtter det frivillige arbejde i Blokhus.

Grundejerforeningens bestyrelse har ydet støtte til Torvekoncerterne, som Torvegruppen planlægger til erstatning for TV2Nords udsendelser fra Blokhus Torv. Du kan forvente arrangementer og events hver torsdag i juli og en stor del af august.

Vi har også givet bidrag til Blokhus Kanonlaug for den store indsats, der ydes sommeren igennem ved Blokhus Strand.

Vi har alle fælles interesse i, at Blokhus er attraktiv for såvel turister som fastboende. Derfor fortjener byens frivillige disse skulderklap fra Grundejerforeningen.

Flere P-pladser i Blokhus.

Der bliver fra flere sider arbejdet intenst for at sikre fortsat gode parkerings-muligheder i Blokhus.

En af dem der går forrest er Christian Hem, som er suppleant i Grundejerforeningens bestyrelse. Hans arbejde har vores fulde opbakning og følger Grundejerforeningens linje i parkeringsspørgsmålet i Blokhus Centrum.

Vi arbejder for udvikling i Blokhus.

Grundejerforeningen har også tegnet medlemskab i Spillestedet Blokhus og er således med til at sikre Spillestedets aktiviteter.
Foreningens bestyrelsesmedlem Karl Korfits har fået sæde i Spillestedets bestyrelse.

Se det store og alsidige program på www.spillestedetblokhus.dk

Nu springer vandet så lifligt

Det nye springvand ved Springvandstorvet kan nu beskues og nydes i fulde drag. Det bidrager virkelig til at forskønne det lille friareal bag turistbureauet, og vil givet få stor søgning af såvel de fastboende som byens turister og gæster.

Blokhus og Omegns Grundejerforening har med smil og glæde støttet etableringen af Springvandet.

Gratis Internet fra Torvet.

Som tidligere vil Foreningen også i år skabe fri internetadgang fra Blokhus Torv. Vi har etableret dette tiltag i samarbejde med Bredbånd Nord, fordi der stadig er mangelfuld dækning på visse lokaliteter i området.
Vi ved fra tidligere, at initiativet har glæder såvel nogle af foreningens medlemmer som nogle af de gæster, der har lejet sommerhuse. Den frie internet adgang på Torvet lægges i dvale om vinteren, men genopstår hvert forår.

Mobile bålsteder.

Grundejerforeningen er med til at præge bybilledet med nye, mobile bålsteder, der er med til at give en helt særlig hyggelig stemning i Blokhus.